CURVES 125 (ob montaži)

LOGO_karodi-removebg-preview
Šifra: 5804-1

NAVEDENA CENA ŽE VSEBUJE 30% POPUST IN ZNIŽANO STOPNJO DDV (9,5%) TER VELJA SAMO OB MONTAŽI SKUPAJ S KAMINSKO PEČJO ALI DIMNIKOM V NAŠI PONUDBI.

Stojalo za drva CURVES 125 je namenjeno shranjevanju drv ob kaminu.

224,16 z 22% DDV 156,91 z 22% DDV

-30%
Posebnosti izdelka

Izdelek lahko prevzamete v naši fizični poslovalnici ali ga na vaš naslov dostavimo z dostavno službo GLS. Strošek pošiljanja preko dostavne službe GLS za naročila v vrednosti do 100€ znaša 6,25€. V primeru večjega naročila (celoten dimnik z zidaki, trislojni dimnik itd.) vam naročilo na vaš naslov dostavimo brezplačno z lastno dostavno službo, o čemer vas bomo prej kontaktirali in obvestili.

Tehnične lastnosti

Širina [mm]

460

Globina [mm]

250

Višina [mm]

1250

Kolesa

NE

Znamka

KARODI

O izdelku

NAVEDENA CENA ŽE VSEBUJE 30% POPUST IN ZNIŽANO STOPNJO DDV (9,5%) TER VELJA SAMO OB MONTAŽI SKUPAJ S KAMINSKO PEČJO ALI DIMNIKOM V NAŠI PONUDBI.

Stojalo za drva CURVES 125 je namenjen shranjevanju drv ob kaminu. Zaradi kvalitetne izdelave zagotavlja dovršen izgled, ki bo estetsko popestril vaš prostor.
V nasprotju z drugi modeli (Curves 100, Step, Trolley) nima nameščenih gibljivih koles. Stojalo je primerno za drva standardne dolžine (polena do dolžine 33 cm). Konstrukcijski deli iz pločevine so prašno lakirani z barvo, ki ima povečano odpornost na praske po standardu ISO 6272-1.

Po dogovoru je možna tudi izdelava dimenzij po naročilu.

V ponudbi imamo tudi druge številne omarice, stojala in vozička za drva lastne izdelave različnih oblik in dimenzij.

Vodilni proizvajalec, izvajalec in dobavitelj nerjavnih (»inox« oz. »rostfrei«) dimnikov ter dimovodov v Sloveniji.

Specializirani smo za proizvodnjo dimovodnih elementov in dimniških sistemov za različne namene, vključno s povezavo kotlov in peči z dimniki, obnovo starih dimnikov ter novogradnjo dimnikov za individualne objekte in industrijske potrebe. Uporabljamo visokotehnološke postopke in najkakovostnejše materiale, ki so odporni na visoke temperature in zahtevne pogoje delovanja. Vsi izdelki so ustrezno preverjeni in certificirani pri Zavodu za gradbeništvo.

Nudimo širok nabor storitev, ki vključujejo:

  • proizvodnja in montaža nerjavnih dimnikov
  • sanacija in popravilo obstoječih dimniških tuljav
  • novogradnja zidanih ali kovinskih dimnikov
  • montaža in prodaja kaminskih peči

Naši izdelki in stortive so namenjene tako končnim kupcem, ki želijo zanesljiv in trajnosten vir ogrevanja, kot tudi profesionalnim instalaterjem, ki iščejo kvalitetne izdelke.

Preberi več