Ventilator za kamin VonHaus 3-kraki

Ventilator za kamin VonHaus bo povečal učinkovitost ogrevanja s kaminsko pečjo. Narejen je iz aluminija črne barve in ima tri lopatice, ki omogočajo največji pretok zraka ob tihem delovanju. Najbolje ga je postaviti neposredno na kamin, da se bo zaradi dvigajoče toplote ventilator samodejno začel vrteti. Hitro bo začel enakomerno razporejati toploto po prostoru.

28,99 z 22% DDV 26,09 z 22% DDV

Posebnosti izdelka

Izdelek lahko prevzamete v naši fizični poslovalnici ali ga na vaš naslov dostavimo z dostavno službo GLS. Strošek pošiljanja preko dostavne službe GLS za naročila v vrednosti do 100€ znaša 6,25€. V primeru večjega naročila (celoten dimnik z zidaki, trislojni dimnik itd.) vam naročilo na vaš naslov dostavimo brezplačno z lastno dostavno službo, o čemer vas bomo prej kontaktirali in obvestili.

Spletna stran proizvajalca

Tehnične lastnosti

O izdelku

Ventilator za kamin VonHaus bo povečal učinkovitost ogrevanja s kaminsko pečjo.

Narejen je iz aluminija črne barve in ima tri lopatice, ki omogočajo največji pretok zraka ob tihem delovanju. Najbolje ga je postaviti neposredno na kamin, da se bo zaradi dvigajoče toplote ventilator samodejno začel vrteti. Hitro bo začel enakomerno razporejati toploto po prostoru.

Ventilator deluje povsem brez električne energije, saj ima vgrajen termoelektrični modul, ki deluje kot mini generator in napaja motor ventilatorja, kar omogoča njegovo vrtenje. Delovati začne pri temperaturi zraka 50⁰C.

Vodilni proizvajalec, izvajalec in dobavitelj nerjavnih (»inox« oz. »rostfrei«) dimnikov ter dimovodov v Sloveniji.

Specializirani smo za proizvodnjo dimovodnih elementov in dimniških sistemov za različne namene, vključno s povezavo kotlov in peči z dimniki, obnovo starih dimnikov ter novogradnjo dimnikov za individualne objekte in industrijske potrebe. Uporabljamo visokotehnološke postopke in najkakovostnejše materiale, ki so odporni na visoke temperature in zahtevne pogoje delovanja. Vsi izdelki so ustrezno preverjeni in certificirani pri Zavodu za gradbeništvo.

Nudimo širok nabor storitev, ki vključujejo:

  • proizvodnja in montaža nerjavnih dimnikov
  • sanacija in popravilo obstoječih dimniških tuljav
  • novogradnja zidanih ali kovinskih dimnikov
  • montaža in prodaja kaminskih peči

Naši izdelki in stortive so namenjene tako končnim kupcem, ki želijo zanesljiv in trajnosten vir ogrevanja, kot tudi profesionalnim instalaterjem, ki iščejo kvalitetne izdelke.

Preberi več