HA 40.6

HAAS-SOHN-logotip-removebg-preview
Šifra: K 2084

Izkoristite možnost montaže

Kjer je mogoče, vam izdelke ob montaži obračunamo po znižani 9,5% davčni stopnji.

Kvalitetni štedilnik HA 40.6 avstrijskega proizvajalca HAAS&SOHN s kovinsko kuhalno ploščo širine 40 cm. Nazivna moč je 6 kW. Na zalogi je samo model v beli barvi s kovinsko kuhalno ploščo in z desnim priklopom.

1136,07 z 22% DDV 1022,46 z 22% DDV

Posebnosti izdelka

V primeru nakupa kaminske peči brez montaže lahko izdelek prevzamete v naši fizični poslovalnici ali ga na vaš naslov dostavimo z lastno dostavno službo. Prosimo, da nas za možnost dostave na vaš naslov pred nakupom kontaktirate na 031 642 999 ali info@karodi.si. Vkolikor je željena lokacija dostave v okviru rednih relacij naše dostavne službe, je dostava na vaš naslov brezplačna.

Podatkovna kartica

Naročite se na brezplačen ogled in montažo

Tehnične lastnosti

Energijski razred

A+

Teža [kg]

86

Širina [mm]

400

Globina [mm]

600

Višina [mm]

860

Dovod zraka

NE

Premer priključka za dimnik [Ø - mm]

120

Dimenzija kurišča [mm]

200 x 260 x 340

Nazivna moč [kW]

6

Odmik od gorljivih materialov [cm]

Spredaj 50 cm , ob straneh in zadaj 20 cm

Štedilnik

DA

Priklop zgoraj

NE

Priklop zadaj

DA

Priklop

Zadaj in ob strani desno

Znamka

HAAS&SOHN

O izdelku

Kvalitetni štedilnik avstrijskega proizvajalca HAAS&SOHN s kovinsko kuhalno ploščo širine 40 cm. Nazivna moč je 6 kW.
n
nNa zalogi je samo model v beli barvi s kovinsko kuhalno ploščo in z desnim priklopom. Štedilnik ima dva priklopa: na desni strani in zadaj. Opcijsko se lahko dokupi pokrov kuhalne plošče in ognjevarni elementi ob straneh, ki omogočajo vgradnjo MED kuhinjske elemente.
n
nPovezava do spletne strani proizvajalca: https://www.haassohn.com/en/products/archiv/herde/HA%2040.5-A_f-786
n
nV ponudbi imamo tudi številne druge štedilnike.
n

MONTAŽA HAAS&SOHN HA 40.6

nNudimo vam tudi možnost dostave in strokovne montaže. V primeru naše izvedbe montaže vam nudimo tudi predhodno brezplačno svetovanje in izmero na objektu, da zagotovimo brezhibno montažo po vaših željah. Do naših kontaktnih podatkov lahko dostopate preko gumba spodaj:
n
n[fusion_button link=”http://staging.trgovina-karodi.si/kontakt/” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment_medium=”” alignment_small=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color_hover=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” button_gradient_bottom_color=”” gradient_start_position=”” gradient_end_position=”” gradient_type=”” radial_direction=”” linear_angle=”180″ accent_hover_color=”” accent_color=”” type=”” bevel_color=”” bevel_color_hover=”” border_top=”” border_right=”” border_bottom=”” border_left=”” border_radius_top_left=”10px” border_radius_top_right=”10px” border_radius_bottom_right=”10px” border_radius_bottom_left=”10px” border_hover_color=”” border_color=”” size=”medium” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” fusion_font_family_button_font=”” fusion_font_variant_button_font=”” font_size=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_transform=”” stretch=”default” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” hover_transition=”none” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_color=”” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”0″ animation_offset=””]KONTAKT[/fusion_button]
n
nNajnižja cena v zadnjih 30 dneh: 704,63 € +DDV
n

HAAS&SOHN

n

n
nAvstrijski proizvajalec kaminskih peči na trda goriva in pelete. Široko ponudbo več kot sto izdelkov stalno osvežujejo in kupcu nudijo sodobno izkušnjo ogrevanja, ki sloni na inovativnosti, kvaliteti in modernem dizajnu. Peči združujejo varnost, enostavnost uporabe in številne patentirane tehnologije.
n
n

nNiste prepričani o izbiri? V pomoč nam je lahko naš vodič z nasveti, kako izbrati pravo kaminsko peč na drva!
n
n[fusion_button link=”http://staging.trgovina-karodi.si/blog/2023/08/02/izbira-kaminske-peci/” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment_medium=”” alignment_small=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color_hover=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” button_gradient_bottom_color=”” gradient_start_position=”” gradient_end_position=”” gradient_type=”” radial_direction=”” linear_angle=”180″ accent_hover_color=”” accent_color=”” type=”” bevel_color=”” bevel_color_hover=”” border_top=”” border_right=”” border_bottom=”” border_left=”” border_radius_top_left=”10px” border_radius_top_right=”10px” border_radius_bottom_right=”10px” border_radius_bottom_left=”10px” border_hover_color=”” border_color=”” size=”medium” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” fusion_font_family_button_font=”” fusion_font_variant_button_font=”” font_size=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_transform=”” stretch=”default” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” hover_transition=”none” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_color=”” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”0″ animation_offset=””]VODIČ[/fusion_button]

Vodilni proizvajalec, izvajalec in dobavitelj nerjavnih (»inox« oz. »rostfrei«) dimnikov ter dimovodov v Sloveniji.

Specializirani smo za proizvodnjo dimovodnih elementov in dimniških sistemov za različne namene, vključno s povezavo kotlov in peči z dimniki, obnovo starih dimnikov ter novogradnjo dimnikov za individualne objekte in industrijske potrebe. Uporabljamo visokotehnološke postopke in najkakovostnejše materiale, ki so odporni na visoke temperature in zahtevne pogoje delovanja. Vsi izdelki so ustrezno preverjeni in certificirani pri Zavodu za gradbeništvo.

Nudimo širok nabor storitev, ki vključujejo:

  • proizvodnja in montaža nerjavnih dimnikov
  • sanacija in popravilo obstoječih dimniških tuljav
  • novogradnja zidanih ali kovinskih dimnikov
  • montaža in prodaja kaminskih peči

Naši izdelki in stortive so namenjene tako končnim kupcem, ki želijo zanesljiv in trajnosten vir ogrevanja, kot tudi profesionalnim instalaterjem, ki iščejo kvalitetne izdelke.

Preberi več