Držalo za ščetko

Šifra: 1031c-1

Plastificirano držalo je namenjeno uporabi pri čiščenju dimnika. V kompletu s ščetko omogoča odstranjevanje saj in oblog iz notranjih sten dimnika.

50,4283,97 z 22% DDV

Posebnosti izdelka

Izdelek lahko prevzamete v naši fizični poslovalnici ali ga na vaš naslov dostavimo z dostavno službo GLS. Strošek pošiljanja preko dostavne službe GLS za naročila v vrednosti do 100€ znaša 6,25€. V primeru večjega naročila (celoten dimnik z zidaki, trislojni dimnik itd.) vam naročilo na vaš naslov dostavimo brezplačno z lastno dostavno službo, o čemer vas bomo prej kontaktirali in obvestili.

Tehnične lastnosti

Dolžina [m]

5 , 8 , 10 , 12

O izdelku

Držalo je namenjeno uporabi pri čiščenju dimnika. Plastificirano je po celotni dolžini, kar ščiti pred poškodbami in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Kompatibilno je s ščetkami v naši ponudbi, ki so namenjene čiščenju notranjosti dimnikov iz nerjavnega jekla. S pomočjo držala in ščetke je saje na notranjih stenah dimnih cevi mogoče odstraniti enostavno in učinkovito.

Vodilni proizvajalec, izvajalec in dobavitelj nerjavnih (»inox« oz. »rostfrei«) dimnikov ter dimovodov v Sloveniji.

Specializirani smo za proizvodnjo dimovodnih elementov in dimniških sistemov za različne namene, vključno s povezavo kotlov in peči z dimniki, obnovo starih dimnikov ter novogradnjo dimnikov za individualne objekte in industrijske potrebe. Uporabljamo visokotehnološke postopke in najkakovostnejše materiale, ki so odporni na visoke temperature in zahtevne pogoje delovanja. Vsi izdelki so ustrezno preverjeni in certificirani pri Zavodu za gradbeništvo.

Nudimo širok nabor storitev, ki vključujejo:

  • proizvodnja in montaža nerjavnih dimnikov
  • sanacija in popravilo obstoječih dimniških tuljav
  • novogradnja zidanih ali kovinskih dimnikov
  • montaža in prodaja kaminskih peči

Naši izdelki in stortive so namenjene tako končnim kupcem, ki želijo zanesljiv in trajnosten vir ogrevanja, kot tudi profesionalnim instalaterjem, ki iščejo kvalitetne izdelke.

Preberi več