Čistilo LESK

Šifra: BR 00208

Čistilo je zasnovano za ohranjanje brezhibnega videza vašega kamina in zagotavljanje najboljšega pogleda na ogenj. Ta visokokakovostna formula ne samo učinkovito odstranjuje trdovratne madeže na steklu kaminskih peči, temveč je tudi vsestranska in se odlično obnese pri čiščenju pečic, žarov, napa naprav, grilov in steklokeramičnih površin.

11,80 z 22% DDV 10,62 z 22% DDV

Posebnosti izdelka

Izdelek lahko prevzamete v naši fizični poslovalnici ali ga na vaš naslov dostavimo z dostavno službo GLS. Strošek pošiljanja preko dostavne službe GLS za naročila v vrednosti do 100€ znaša 6,25€. V primeru večjega naročila (celoten dimnik z zidaki, trislojni dimnik itd.) vam naročilo na vaš naslov dostavimo brezplačno z lastno dostavno službo, o čemer vas bomo prej kontaktirali in obvestili.

Tehnične lastnosti

Znamka

KIP

O izdelku

UČINKOVITO ČISTILO ZA STEKLO IN STEKLOKERAMIČNE POVRŠINE LESK

Prednosti:

  • Vsestranskost: Neomejeno na kamine – naš izdelek je prilagodljiv za različne površine, kar omogoča enostavno čiščenje različnih naprav.
  • Odstranjevanje madežev: Odstranjevanje trdovratnih madežev in zapečenih ostankov hrane je enostavno, ne da bi poškodovali površine.
  • Preprosta uporaba: Nanesite na mehko krpo in nežno obrišite steklo, tako se izognete nepotrebnemu nanosu na tesnila.

UPORABA: ČISTILO LESK ZA STEKLO KAMINOV, KAMINSKIH PEČI, KAMINSKIH VLOŽKOV

  1. Nanesite majhno količino čistila na mehko krpo. Izogibajte se nanosu neposredno na steklo, da preprečite zatekanje čistilnega sredstva v tesnila na vratih
  2. Nežno obrišite steklo, pri čemer pazite na tesnila okoli stekla.
  3. Uživajte v jasnem razgledu in čisti površini.

 

Čistilo za steklo kaminskih peči zagotavlja ohranjanje čistega videza vašega kamina in okolice. Z enostavno uporabo ter odstranjevanjem trdovratnih madežev omogoča brezskrbno uživanje v toploti ognja ali v kuhanju na drugih napravah. Ohranite svoje prostore čiste in jasne.

Vodilni proizvajalec, izvajalec in dobavitelj nerjavnih (»inox« oz. »rostfrei«) dimnikov ter dimovodov v Sloveniji.

Specializirani smo za proizvodnjo dimovodnih elementov in dimniških sistemov za različne namene, vključno s povezavo kotlov in peči z dimniki, obnovo starih dimnikov ter novogradnjo dimnikov za individualne objekte in industrijske potrebe. Uporabljamo visokotehnološke postopke in najkakovostnejše materiale, ki so odporni na visoke temperature in zahtevne pogoje delovanja. Vsi izdelki so ustrezno preverjeni in certificirani pri Zavodu za gradbeništvo.

Nudimo širok nabor storitev, ki vključujejo:

 • proizvodnja in montaža nerjavnih dimnikov
 • sanacija in popravilo obstoječih dimniških tuljav
 • novogradnja zidanih ali kovinskih dimnikov
 • montaža in prodaja kaminskih peči

Naši izdelki in stortive so namenjene tako končnim kupcem, ki želijo zanesljiv in trajnosten vir ogrevanja, kot tudi profesionalnim instalaterjem, ki iščejo kvalitetne izdelke.

Preberi več