Cepilec za trske

LOGO_karodi-removebg-preview
Šifra: 5866

Idealen pripomoček  za enostavno in hitro pripravo trsk s kaljenim nožem, ki je povsem odporen na uporabo.

124,49 z 22% DDV 112,04 z 22% DDV

Posebnosti izdelka

Izdelek lahko prevzamete v naši fizični poslovalnici ali ga na vaš naslov dostavimo z dostavno službo GLS. Strošek pošiljanja preko dostavne službe GLS za naročila v vrednosti do 100€ znaša 6,25€. V primeru večjega naročila (celoten dimnik z zidaki, trislojni dimnik itd.) vam naročilo na vaš naslov dostavimo brezplačno z lastno dostavno službo, o čemer vas bomo prej kontaktirali in obvestili.

Tehnične lastnosti

Znamka

KARODI

O izdelku

ROČNI CEPILEC TRSK: HITRA, VARNA IN UČINKOVITA PRIPRAVA LESA ZA PODŽIG

PREDNOSTI:

  1. Enostavna uporaba: Cepilec trsk je oblikovan za uporabo brez napora. Ne potrebujete posebnega znanja ali spretnosti – samo postavite trsko, pritisnite in drva za podžig so pripravljena.
  2. Hitra priprava trsk: Z našim cepilcem boste lahko hitro pripravili ustrezno velikost trsk za vaš kamin. To pomeni manj časa, porabljenega za pripravo lesa, in več časa za uživanje v toplini vašega doma.
  3. Kaljen nož za vzdržljivost: Vključili smo kaljen nož, ki zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in ohranja ostrino skozi dolgo življenjsko dobo pripomočka.
  4. Kompaktna oblika: Cepilec trsk je kompakten, enostaven za shranjevanje in ne zavzame veliko prostora. Z vijaki se lahko pritrdi na katerokoli ravno površino, npr. na steno ob kaminu, ter tako tudi polepša vaš prostor.

NAVODILA ZA UPORABO IN PRIPRAVA TRSK:

  1. Postavite trsko v cepilec.
  2. Z enostavnim pritiskom cepilca razpolovite trsko na ustrezno velikost.

Vodilni proizvajalec, izvajalec in dobavitelj nerjavnih (»inox« oz. »rostfrei«) dimnikov ter dimovodov v Sloveniji.

Specializirani smo za proizvodnjo dimovodnih elementov in dimniških sistemov za različne namene, vključno s povezavo kotlov in peči z dimniki, obnovo starih dimnikov ter novogradnjo dimnikov za individualne objekte in industrijske potrebe. Uporabljamo visokotehnološke postopke in najkakovostnejše materiale, ki so odporni na visoke temperature in zahtevne pogoje delovanja. Vsi izdelki so ustrezno preverjeni in certificirani pri Zavodu za gradbeništvo.

Nudimo širok nabor storitev, ki vključujejo:

 • proizvodnja in montaža nerjavnih dimnikov
 • sanacija in popravilo obstoječih dimniških tuljav
 • novogradnja zidanih ali kovinskih dimnikov
 • montaža in prodaja kaminskih peči

Naši izdelki in stortive so namenjene tako končnim kupcem, ki želijo zanesljiv in trajnosten vir ogrevanja, kot tudi profesionalnim instalaterjem, ki iščejo kvalitetne izdelke.

Preberi več